Despre noi

Compania noastră raspunde cu competenţă cerinţelor tot mai diversificate ale clienţilor săi folosind tehnici moderne, materiale de calitate şi o echipă de profesionişti de înaltă calificare.

Proiectare

Colectivul nostru de arhitecţi şi ingineri proiectanţi oferă următoarele servicii de proiectare:
Proiectare în construcţii, Modificări şi amenajări interioare, Reabilitarea clădirilor vechi, Documentaţii pentru autorizaţii de construire, Consultanţă tehnică, Elaborarea de antemăsuratori şi devize

Construcţii Civile şi Industriale

Execuţia acestor lucrări, începând cu structura de rezistenţă, continuând cu închideri, compartimentări, utilităţi şi terminând cu finisajele interioare şi exterioare, beneficiază de o calitate ridicată a materialelor utilizate şi de o echipă cu înaltă calificare.

Instalaţii

Instalaţii Electrice
Instalaţii Termice
Instalaţii Sanitare
Conducte distribuţie stradală apă şi reţele de canalizare
Sisteme şi instalaţii de limitare şi stingere a incendiilor

Confecţii Metalice

Tâmplărie metalică
Execuţie şi montaj “la cheie” hale cu structură metalică
Lucrări de Tinichigerie
Tubulaturi Ventilaţie
Rafturi metalice şi suporţi industriali
Trape şi luminatoare
Panouri metalice publicitare interioare şi exterioare
Debitări mecanice şi cu plasmă
Placări suprafeţe curbe şi plane cu inox, aluminiu, alucobond
Chioşcuri metalice

Resurse Umane

De la început, în domeniul resurselor umane, politica companiei a urmărit selectionarea şi fidelizarea personalului, prin metode specifice. Dinamica, volumul şi eşalonarea lucrărilor pe toată durata anului, permit companiei să nu recurgă la disponibilizări temporare şi şomaj tehnic.

Certificate, Diplome, Licenţe

Compania noastră este certificată conform următoarelor standarde: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 şi deţine licenţe pentru instalarea, menţinerea şi proiectarea unei game largi de sisteme.

Compania Noastră

Compania Noastră

Obiectivul nostru principal este acela de a avea un înalt standard de calitate şi mai ales de a ne înconjura de profesionişti de prima mână.

S.C. C.C.C. KRONSTADT S.R.L. reprezintă în momentul de faţă unul dintre cei mai activi jucători ai noului val, caracterizat prin competenţă, putere de adaptare la exigenţele pieţei, autonomie din punct de vedere al capacităţilor tehnice şi servicilor complementare, în măsură să desfăşoare o activitate orientată spre calitate şi profit.

Colaborăm îndeaproape cu arhitecţi, designeri, ingineri de structuri, furnizori şi producători de materiale de construcţii de înaltă calitate. Asigurăm servicii de înaltă calitate pentru a satisface cerinţele clientului în coformitate cu cerinţele legale şi reglementările aplicabile.